Netradiční kombinace.


Suroviny
4 porce filé, 2 jablka, 1 menší celer, 1 cibule, 1 citrón, 100g másla, sůl, pepř, 30g celozrnné strouhanky

 

Postup
Filé z ryb vložíme do vymazané zapékací mísy, osolíme a opepříme. Jablka a celer nastrouháme nahrubo. Cibuli pokrájíme nadrobno. Smícháme a dáme na filé. Zakápneme citrónem a rozpuštěným máslem. Na závěr posypeme celozrnnou strouhankou. Pečeme cca 20-30 minut.


Výživná hodnota na porci
417 kcal, 11g cukrů, 31g bílkovin, 25g tuků, 2,6g vlákniny

Předchozí recept

April 26, 2024 • 7:02PM

Další recept

April 28, 2024 • 5:10AM

Vhodné jako

z našich receptů

z našeho magazínu