Recept: Grilovaný steak po toskánsku. Zařaďte do svého jídelníčku maso. 

 

Suroviny

2 čajové lžičky panenského olivového oleje, 1 stroužek česneku, 2x400g libové steaky, mleté černé koření

 

Postup

Přelisujeme česnek a dobře rozmícháme v olivovém oleji. Touto směsi potřeme steaky z obou stran a necháme odstát při pokojové teplotě cca 30 minut.
Maso grilujeme z každé strany 3 až 4 minuty a současně potíráme směsí z olivového oleje a česneku.
Ugrilované steaky dochutíme mletým kořením a rozdělíme na 2 porce. Servírujeme s bramborovou kaší nebo grilovanou zeleninou.

 

Tip

​Pro milovníky masa a kuchařské začátečníky.

 

Výživná hodnota na porci

1 porce obsahuje cca: 420 kcal, 55 g bílkovin, 0 g sacharidů, 22 g tuku

Předchozí recept

May 23, 2024 • 4:10PM

Další recept

May 23, 2024 • 4:15PM

z našich receptů

z našeho magazínu